Roti
Ingrediënten (4 personen)
- 4 roti vellen (van de toko)
- 4 eieren
- 2 tenen knoflook
- 1 ui
- 750 gram aardappelen (iets kruimig)
- 1 tl. paprikapoeder
- 400 gram sperziebonen
- 1 blokje kippenbouillon
- 1 eetl. tomatenpuree
- 2 eetl. kerrie masala (toko)
- 1 eetl. Djinten (gemalen komijn)
- 400 gram kippendij
Instructies
Snijd de aardappelen en kip in gelijke blokjes. Kruid de kip met peper & zout.
Kook de eieren 7 min en de aardappelen halfgaar.
Fruit in een grote pan de ui & de knoflook aan. Voeg hierbij de paprikapoeder, tomatenpuree, bouilllonblokje, kerriepoeder & djinten en bak dit even kort aan.
Voeg 400 ml water toe en roer alles goed door.
Voeg de sperziebonen, de kip & de aardappelen toe in de pan en laat het geheel nog even 45 min. zachtjes koken.
Verwarm de rotivellen op in een koekenpan en je kunt alles opscheppen.