Roti

Ingrediënten (4 personen)

  • 4 roti vellen (van de toko)
  • 4 eieren
  • 2 tenen knoflook
  • 1 ui
  • 750 gram aardappelen (iets kruimig)
  • 1 tl. paprikapoeder
  • 400 gram sperziebonen
  • 1 blokje kippenbouillon
  • 1 eetl. tomatenpuree
  • 2 eetl. kerrie masala (toko)
  • 1 eetl. Djinten (gemalen komijn)
  • 400 gram kippendij


Instructies

Snijd de aardappelen en kip in gelijke blokjes. Kruid de kip met peper & zout.


Kook de eieren 7 min en de aardappelen halfgaar. 


Fruit in een grote pan de ui & de knoflook aan. Voeg hierbij de paprikapoeder, tomatenpuree, bouilllonblokje, kerriepoeder & djinten en bak dit even kort aan.


Voeg 400 ml water toe en roer alles goed door.


Voeg de sperziebonen, de kip & de aardappelen toe in de pan en laat het geheel nog even 45 min. zachtjes koken.


Verwarm de rotivellen op in een koekenpan en je kunt alles opscheppen.