Knoflookbrood

Ingrediënten

  • 2 bollen knoflook 
  • 100 gram ongezouten roomboter 
  • 35 gram Strooikaas 
  • 1 eetl. verse bieslook 
  • 1 eetl. verse platte peterselie/basilicum?
  • Geraspte mozzarella 
  • 1 robuust stokbrood 
  • Olijfolie, peper, zout & chiliflakes


Instructies

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de bovenkant van de bollen knoflook en leg dit op een stuk aluminiumfolie. Strooi hier lekker wat olijfolie overheen en wat peper en zout. Vouw de aluminiumfolie goed dicht en pof de knoflook 30 min in de oven.


Meng de roomboter, strooikaas, bieslook, peterselie, peper zout en wat chiliflakes door elkaar en druk de knoflooktenen bij dit mengsel uit. 


Snijd het stokbrood open en verdeel het mengsel over de twee helften. Strooi hier geraspte mozzarella overheen en bak dit nog 15-20 min af in
de oven.