Jordy's Slowcooker Barbecue Ribs
Ingrediënten
- 1,5 kg spareribs (vlies verwijderen)
- 400ml Barbecuesaus
- Finke scheut Worcestershire sauce
- 1 eetl. verse knoflook
- 1 eetl. bruine suiker
- Cayennepeper (optioneel)
- Scheut azijn
Instructies
Mix alle ingrediënten en kwast dit met een kwastje over het vlees.
Doe de ribs in de slowcooker en doe de rest van de saus over de ribben. Zorg dat de saus goed verdeeld is.
Vervolgens zet je de slowcooker aan:
LOW: 9 uur
HIGH: 4-5 uur
Het vlees valt dan van het bot en is zo zacht als boter. Wil je ze wat steviger, zet je de slowcooker 7 uur op LOW of 3 uur op HIGH.
Nadat de slowcooker klaar is, doe je het vlees in een grote/ruime ovenschaal en smeer nog een keer is met de saus en grill het vlees voor 5-1o min in de oven, zodat er wat zwarte randjes ontstaan.