Crispy Chicken Wraps

Ingrediënten (2 personen)

  • 400 gram kipfilet
  • Olijfolie
  • Scheutje citroensap
  • 1 Zakje Santa Maria Crispy Chicken
  • 100 - 150 gram verse spinazie
  • Cherry tomaatjes
  • Komkommer
  • Feta
  • 1 avocado
  • 0,5 Rode ui
  • Wraps
  • Sriracha saus
  • Mayonaise
  • Scheutje melk


Instructies

Verwarm de oven voor op 225 graden.


Snijd de kipfilet in gelijke kleine blokjes en doe ze in een kom. Doe hier een scheutje citroensap, 0,5-1 eetlepel olijfolie en het zakje met kruiden bij. Meng dit door elkaar en leg dit op een met bakpapier beklede ovenplaat. Zorg dat de kipstukjes goed bedekt zijn met de kruiden. Doe de kip 13-15 min in de oven, afhankelijk van de grootte van de kipblokjes.


Snijd de spinazie klein en doe dit in een ruime schaal. Snijd ook de tomaatjes, komkommer, feta, rode ui, avocado klein en doe dit in de kom erbij.


Maak de dressing door 1,5 (volle) eetlepel mayonaise los te kloppen met flink wat Sriracha en een scheutje citroensap. Voeg hier nog een scheut melk uit, tot je de gewenste dikte hebt. Doe dit erbij in de kom en meng alles goed door elkaar.


Warm de wraps op in de pan/magnetron en leg deze op een vel (ruimer dan de wrap) aluminiumfolie. Vul de wrap met de salade en vervolgens de kip en vouw hem dicht.